Litter advertisement

A-pentue

(Hamtaziyane Tizpa Iranschahr "Cham" x FI Kva-m Fi Kva-r DV-12 SRM-12 Yuzak Selma)
s.12.8.2014, 5 + 1

Kuvia A-pentueesta

Sekä Selma että Cham ovat osoittautuneet tinkimättömiksi ja nopeuskestäviksi juoksijoiksi niin maastossa kuin radalla - Cham sijoittui toiseksi EMM 2011 Hollannissa ja osallistui MM 2012 ratakisoihin Ranskassa - ja omaavat mitä parhaimmat perhekoiran luonteet. Halusin uroksen olevan kooltaan aavistuksen pienempikokoisesta pentueesta, joka olisi tasalaatuinen. Olen tavannut suurimman osan Iranschahr H- pentueesta ja todettuani niiden kaikkien olevan avoimia ja luoksepäästäviä luonteeltaan oli valintani selvä.

Kaikki Yuzak S- pennut on palkittu sertifikaatilla käyttökokeessa. Chamin pentuesisaruksista Hanaya on maastovalio ja Homa´y on maastovalion arvon lisäksi saavuttanut saksalaisen Schönheit und Leistung - valionarvon, sekä on Club Winner for Beauty and Performance (DWZRV Sieger für Schönheit und Leistung). Euroopan tämän hetken nopeimpien salukien joukkoon kuuluvat sekä Chamin sisko Haftrangi, "Raffi", ratajuoksuvalio, vuoden ratajuoksija narttu jo toistamiseen Saksassa, kolminkertainen Bundessiegerin ja tuore EM-ratakakkonen 2013, että Selman sisko, niin ikään ratavalio, rataennätyksiä niittänyt Sonbol "Valmu". Raffi myös vuoden 2013 Club Winner for Beauty and Performance. Lisää Chamin pentuesisaruksista, kuvia ja tuloksia, täältä.

Vanhempien sydämet on ultraäänitutkittu terveiksi. Omistuksessani olevat Selman vanhemmat samoin. Tutkimustuloksia salukisydämistä löytyy SSak:n sivuilta.

Selman vanhemmat on DLA-kartoitettu; tuloksista voi päätellä Selman olevan perimältään heterotsygootti ja haplotyyppien olevan harvinaisemmasta päästä.

Mikä tahansa salukiväri on mahdollinen tässä pentueessa - rainbow´s the limit!

IndexLinkitUutisetGalleriaPentueetKoiratEtusivu